• Te Huur

DE DIEPERT 5

Logistiek
4004MA TIEL
Beschrijving

Met een eigen afrit, direct aan dé oost-westverbinding (A15) Rotterdam-Arnhem/Nijmegen ligt DC Tiel centraal in het land op bedrijvenpark Medel. Een modern magazijn (2018) van ruim 20.000 m² dat zich ook uitstekend leent voor e-commerce.

Gesitueerd op bedrijventerrein Medel is DC Tiel uitstekend bereikbaar. Over de weg, gelegen pal aan de A15, maar ook over het water: containerterminal CTU Rivierenland bevindt zich op steenworpafstand. Ook het treinstation is vlakbij.

Het magazijn-gedeelte van DC Tiel biedt 20.007 m² ruimte voor een scala aan goederen. De krachtige sprinkler-installatie vergroot bovendien het toepassingsbereik van dit DC. Voor kantoorfaciliteiten is 72 m² beschikbaar, voorzien van multi-split klimaatinstallatie en vloerbedekking.

Op nog geen 2 kilometer afstand bevindt zich het distributiecentrum van DHL Express pakketpost, wat DC Tiel uitstekend geschikt maakt voor e-commerce.

Gebouwd in 2018 voldoet dit magazijn aan de vereisten van elke moderne logistieke onderneming en werd alles uitgevoerd naar hoge kwaliteitsstandaard.

Het buitenterrein voorziet in ruime parkeergelegenheid voor zowel personenauto’s als trucks en trailers (optioneel naar rato). En natuurlijk ontbreken voldoende laadpalen voor auto’s, scooters en fietsen niet.

-Hoogte:  12,2 m

-Vloerbelasting: 5T/m²

-Vloervlakheid DIN15185 klasse I

-Verwarming: beschikbaar

-Verlichting LED met bewegingsdetectie

-Laadkades: 27 en 2 maaiveld-deuren

-ESFR Sprinkler installatie

-Cross-dock

-Zonnepanelen & energiemanagmentsysteem

 

Een perfecte ligging aan de A15 met een eigen afrit nabij. Op korte afstand bevindt zich de containerterminal van CTU- en Treinstation Tiel ligt slechts op een kleine fietsafstand

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 20007 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 72 m² On-market
map