• Te Koop

Nieuwe Molens

Retail
9000 GENT
Beschrijving

Deze ruimte maakt deel uit van het project "Nieuwe Molens Gent" dat plaats biedt aan 51 wooneenheden, kantoren en horeca- of handelsruimtes verspreid over 4 verschillende gebouwen rondom een centraal binnenhof.

Het project 'Nieuwe Molens Gent' maakt deel uit van het grotere project "Tondelier", een nieuw en vooruitstrevend stadsdeel van Gent dat inzet op grote groenpartijen met 2 parken, toekomstgericht bouwen met de focus op duurzaamheid.

Tondelier is gelegen aan de noordkant van de stad, vlakbij het nieuwe gerechtsgebouw. Het centrum van de stad is te voet bereikbaar op minder dan 10 min, ook met het openbaar vervoer vlot bereikbaar (tram en bus).

 

De ruimte word casco opgeleverd (afwerking van de ruimtes bespreekbaar)

 

Aan het project is ook een ruime ondergrondse parking verbonden die plaats biedt aan 90 wagens.

Autostaanplaatsen kunnen ook aangekocht worden vanaf € 29.500/plaats.

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw Park
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Retail 150 m² On-market
Verdieping -1 Kelder 0 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.