• Te Koop

Romeinselaan 11

Kantoor
8500 KORTRIJK
Beschrijving

Dit state-of-the-art kantoorgebouw werd minder dan 3 jaar geleden volledig verbouwd van een winkel naar een kantoor met alles erop en eraan.

De ligging is uitstekend voor een gebouw in centrum Kortrijk. Vlak aan de ondergrondse parking Veemarkt, vlotte verbinding naar Gentsesteenweg en richting E17 en alles van eetgelegenheden/winkels/station op wandelafstand.

 

Het gebouw zelf werd luxueus ingericht en is volledig instapklaar.

Quasi alle meubilair blijft staan, waardoor een nieuwe gebruiker zich hier kan vestigen en onmiddellijk van start kan gaan.

De kantoren kunnen gehuurd worden vanaf 350 m².

 

Omschrijving van de 720 m² kantoor + 160 m² parking/opslagruimte:

 

Gelijkvloers:

Als u binnenkomt is er eerst een ontvangstruimte. Daarna zijn er een drietal vergaderzalen (voorzien voor 10 à 12 personen) en 1 grote vergaderzaal die ook kan ingericht worden als opleidingsruimte.

Verder is er een bar (met alle voorzieningen) met daarbij een ruime eetruimte met volledige keuken. Deze eetruimte kan ook gebruikt worden als vergaderruimte.

Daarnaast nog een viertal toiletten en doucheruimte. Ten laatste is er nog de parking, waar ruimte is voor een 6-tal auto's, fietsenberging en wat extra stockageruimte.

 

Er werd gewerkt met kwalitatieve materialen: tegelvloer, verlaagd plafond met spots en lichtarmaturen, ventilatie, airco's, radiatoren op gas, ingewerkte kasten ...

 

 

1e verdieping:

Op het verdiep werd een onthaal gemaakt gevolgd door heel wat individuele kantoren in combinatie met landscape kantoren.

Ook hier werd de ruimte goed benut. Zo zijn de scheidingswanden tussen de verschillende kantoren quasi altijd ingemaakte kasten om plaats te winnen.

Het meubilair van dit verdiep blijft ook allemaal staan.

 

Hier werd ook gewerkt met kwalitatieve materialen: tegelvloer, verlaagd plafond met spots, ventilatie, airco's, radiatoren op gas, ingewerkte kasten, glazen scheidingswanden ...

 

Ten laatste kunnen we ook meegeven dat er nog 1 ondergrondse parkeerplaats bij het kantoor hoort.

Voor extra parkeerplaatsen kan de ondergrondse parking onder de Veemarkt gebruikt worden.

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 280 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 440 m² On-market
map

Bedrijfspanden in West-Vlaanderen

West-Vlamingen zijn gekend als harde werkers. Ondernemerschap zit in hun DNA. De West-Vlaamse grond blijkt trouwens vruchtbaar, want bedrijfsinvesteringen stijgen jaar na jaar in de provincie. Vooral de industriële sector, de toerismebranche en socialprofitbedrijven doen het goed. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Kortrijk, Brugge, de Kust en andere West-Vlaamse regio’s. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.