• Te Huur
  • Te Koop

Ambachtsweg 8

Logistiek
2310 RIJKEVORSEL
Beschrijving

Omschrijving site:

Het eigendom bestaat uit een ruim magazijn, zijnde een gedeelte van een grotere site (de site bestaat in totaliteit uit ca. 29.260 m2 magazijnruimte). Opsplitsing van de magazijnen in afzonderlijke gedeelten is mogelijk.

 

De indeling van de gebouwen is als volgt:

Het magazijn bestaat uit deels gecompartimenteerde, maar voornamelijk open betonnen constructies (vrije hoogte onder lichtstraat/balk variërend van 5,28 m tot 6,31 m) met steeldeck en 63 laadpoorten (diverse types) die uitgeven op het buitenterrein. De toegang tot deze laadpoorten is mogelijk gemaakt door het buitenterrein te verlagen waardoor vrachtwagens rechtstreeks tot aan het magazijn kunnen aanrijden (geen docklevelers). Verder beschikt de site over een geasfalteerd terrein met zeer ruime parkeergelegenheid en ruimte voor buitenopslag. Thans word dus een gedeelte van de site aangeboden, zijnde een magazijnruimte met een oppervlakte van ca. 8.343 m².

 

Stedenbouwkundige bepalingen

Volgens het gewestelijk bestemmingsplan zijn de gebouwen gelegen in een zone voor ambachtelijke bedrijven en KMO’s. De gebouwen zijn tot voor kort in gebruik geweest als logistiek centrum (magazijnen) met bijhorende kantoren.

 

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 8343 m² On-market
map