• Te Koop

Curia

Kantoor
9000 GENT
Beschrijving

Het project 'Curia' maakt deel uit het grotere verhaal van Tondelier "Nieuwe molens Gent", dat plaats biedt aan wooneenheden, kantoren en horeca- of handelsruimtes verspreid over verschillende gebouwen rondom een centraal park.

 

Tondelier is gelegen aan de noordkant van de stad, vlakbij het gerechtsgebouw. Het centrum van de stad is te voet bereikbaar op minder dan 10 min, ook met het openbaar vervoer vlot bereikbaar (tram en bus).

 

Alle ruimtes worden casco opgeleverd. Afwerking van de ruimtes bespreekbaar.

De oplevering Q2 2021.

 

Evt. parkeerplaatsen beschikbaar.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw Curia
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 137 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 79 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 146 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.