• Te Koop

Tondelierlaan 1

Kantoor
9000 GENT
Beschrijving

Het project 'Curia' maakt deel uit het grotere verhaal van Tondelier "Nieuwe molens Gent", dat plaats biedt aan wooneenheden, kantoren en horeca- of handelsruimtes verspreid over verschillende gebouwen rondom een centraal park.

 

Gelegen langs de belangrijkste verkeersaders van Gent  wat zorgt voor een vlot woon- werkverkeer.

Ook met het openbaar vervoer vlot bereikbaar (tram en bus) op 300m afstand. Met de auto is de site bereikbaar via de E40 afrit Drongen (10min), afrit Expo (10min) en vanaf begin 2021 ook via Verapazabrug Dampoort.

 

Alle ruimtes worden casco opgeleverd. Afwerking van de ruimtes bespreekbaar. Combinatie van K.03 en K.04 is mogelijk (225m²).

 

De casco ruimtes zijn reeds beschikbaar. Oplevering van het gebouw zelf is in Q2 2021.

 

Autostaanplaatsen kunnen ook aangekocht worden aan € 29.500/plaats.

Op de hele site Tondelier zijn meer dan genoeg ondergrondse parkeerplaatsen beschikbaar.

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw Curia
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Ganda K.0.1 Kantoor 137 m² On-market
Gelijkvloers Bavo k.0.3 Kantoor 78 m² On-market
Gelijkvloers Flora K.0.4 Kantoor 146 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.