• Te Huur

Broederminstraat 9B

Kantoor
2018 ANTWERPEN
Beschrijving

Herenhuis gelegen in 'Het Zuid'

 

Het kantoorgebouw verkeert in goede staat en beschikt over 3 verdiepingen, die elk over hun eigen kitchenette en sanitair beschikken, waardoor ze ook afzonderlijk verhuurd kunnen worden:

 

- Gelijkvloers

Bereikbaar zowel van de straatzijde met behulp van een statige marmeren inkomhal, als van het binnenplein van het aangrenzende 'Entrepot de vins', een gerenoveerd oud wijn depot dat nu dienst doet als high-end loftkantoren.

Door ramen langs zowel de zij- als voorkant geniet het gelijkvloers van veel licht.

Ideaal als ontvangst- en kantoorruimte.

Sanitair ,en kitchenette aanwezig.

 

- 1e verdieping

Ook veel licht door de grote ramen aan zowel voor- en achterkant.

grote open landscape kantoor met een laminaatvloer.

 

- 2e verdieping

Zelfde als eerste verdieping, maar met iets kleinere ramen, een technische ruimte en een apart kantoor dat ook kan dienen als vergaderzaal.

 

Eigenaar voorziet een vernieuwde vloer, geschilderde muren en een gevelvernieuwing.

 

Het kantoorgebouw is gelegen in het hippe Antwerpse Zuid, op wandelafstand van tal van gezellige bars, restaurants en leuke winkels. (ook de troonplaats ligt vlakbij).

 

Parking kan apart gehuurd worden in een ander gebouw in de straat.

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 430 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.