• Te Koop

LANGE HERENTALSESTRAAT 52

Retail
2018 ANTWERPEN
Beschrijving

Building te centrum Antwerpen, nabij het diamantkwartier, stadspark, de Keyserlei, het Centraal Station , de Zoo, … maw. super gelegen!

 

Volledig gebouw omvattende:

  • een zeer ruim gelijkvloers kantoor / handelsruimte met stockagemogelijkheden op gelijkvloers en in de kelder. Tevens toegang tot een zeer ruime stadstuin van 90m².
  • Via een aparte toegang komen we op de eerste en tweede verdieping van telkens +/- 80m². Elke verdieping bestaat uit een ruim 2-slaapkamerappartement met terrasje achteraan.

 

Ideaal voor diverse doeleinden.Mogelijkheid het gebouw naar eigen zinnen te verbouwen.

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Retail 228 m² On-market
Verdieping 1 Residentieel 80 m² On-market
Verdieping 2 Residentieel 80 m² On-market
Verdieping -1 Kelder 80 m² On-market
Gelijkvloers Tuin 90 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.