• Te Koop

MECHELSESTEENWEG 27

Kantoor
2018 ANTWERPEN
Beschrijving

Een mooi kantoorgebouw gelegen aan de vernieuwde leien; in hartje Antwerpen.

 

Dit pand biedt een mix van moderne architectuur met gekoppelde burger-huizen in Louis-Philippestijl.

 

Rondom het kantoorgebouw kan u zowel genieten van de groene omgeving van het Stadspark evenals van de culturele, gastronomische en hotel aangelegenheden.

De befaamde Diamantwijk, de Zoo van Antwerpen, de Stadsschouwburg en de Shopping wijk, zijn eveneens vlot bereikbaar.

 

Het Centraal Station bevindt zich op wandelafstand. Tevens biedt de stad een varia aan andere vervoersmogelijkheden zoals fietsen, steps, scooty's en poppy's.

 

Eveneens is er een mogelijkheid tot aankoop van 4 parkeerplaatsen.

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 1932 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.