• Te Koop

Industriepark de Bruwaan 5

Industrie
9700 OUDENAARDE
Beschrijving

Het bedrijfsgebouw is gelegen in het Industriepark" De Bruwaan" en biedt met een grondoppervlakte van maar liefst 4178 m² voldoende ruimte voor parkeergelegenheid (ruim 45 parkeerplaatsen aanwezig).

Het gebouw bestaat uit burelen (+- 550m²), polyvalente ruimte (+-130m) en een magazijn (+- 1088m²).

 

Gelet op de ruime oppervlakte van het perceel zijn er nog uitbreidingsmogelijkheden.

 

Het magazijn is voorzien van 3 sectionale poorten en heeft voor het overgrote deel een vrije hoogte van 4 meter (deels 3 meter vrije hoogte).

 

Het bedrijfsgebouw is uitgerust met onder andere alarmsysteem, toegangscontrole en brandbeveiliging. De burelen zijn voorzien van vloer-, wand-, en dakisolatie.

 

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Sociale ruimte 130 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 550 m² On-market
Gelijkvloers Magazijn 1088 m² On-market
Gelijkvloers Grond - uitbreiding 4178 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.