• Te Huur

HELLEVEN 8

Industrie
2920 KALMTHOUT
Beschrijving

Kwalitatieve KMO-unit (nieuwbouw 2018) met een oppervlakte van ca. 200 m² (ca. 15,00 m x 12,70 m, vrije hoogte ca. 6.30 m), gelegen op een hoek aan de achterzijde van het fraaie KMO Park Helleven te Kalmthout in het industriepark "Bosduin", met fraai uitzicht op groenaanleg/bosgebied.

 

Het magazijn beschikt o.a. over een polybetonvloer, wanden in beton en verticale metalen gevelpanelen. Elektrisch bedienbare sectionaalpoort, ca. 4 m breed met aparte toegangsdeur .

4 buitenparkeerplaatsen beschikbaar.

 

Nutsvoorzieningen gebruiksklaar met o.a. riolering, elektriciteit, water, gas en telefonie.  

 

Degelijke terreinverharding in klinkers en rondom het project een verzorgde groenaanleg. Het KMO park wordt vooraan de straatzijde afgesloten met 2 toegangspoorten.

Centrale ligging nabij de verbindingsweg Brasschaat – Kalmthout – Essen. Vlotte verbinding naar de E19, op ca.15 km van de Nederlandse grens en ca. 9 km van Brasschaat centrum. De unit is tevens gelegen op ca. 30 auto-minuten van de haven van Antwerpen en op ca. 12 auto-minuten van de oprit E19 Sint Job-in 't Goor.

De unit is tevens op 30 minuten van de haven van Antwerpen gelegen en op op 12 minuten van de oprit van E19 Sint Job-in’t goor.

Huurprijs 1.075,00€ p/maand exclusief 21% BTW.

Kosten OV + bijkomende algemene syndic-parkkosten van ca. € 54,-- per maand zijn niet inbegrepen in de huurprijs.

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 200 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.