• Te Huur

Den Blauwen Hof

Kantoor
9160 LOKEREN
Beschrijving

De oude feestzaal Concordia, die in Lokeren een rijkgevulde geschiedenis kende, werd vervangen door een nieuwbouw met een polyvalente ruimte op het gelijkvloers en burelen op de eerste verdieping.

 

De Kantoren zijn instapklaar en voorzien van airco, verwarming en verlichting.

 

De polyvalente ruimte op het gelijkvloers kan gehuurd worden voor events.

 

Ruime parkeermogelijkheden vooraan het gebouw.

 

De gemeenschappelijke lasten bedragen een provisie van 75 euro/maand en omvatten oa wekelijks poetsen van de gemene delen, poetsen van de ramen, onderhoud parking, ...

Aparte tellers voor water en elektriciteit.

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 1 Kantoor 80 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 41 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 41 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 41 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.