• Te Huur

NIEUWSTRAAT 28

Kantoor
2440 GEEL
Beschrijving

Het pand van ca. 200 m² is gelegen in het centrum van Geel, ter hoogte van de Nieuwstraat 28 en geniet van een mooie gevelbreedte en veel visibiliteit.

Het is momenteel volledig ingericht als winkel en beschikt over een automatische schuifdeur, verlichting en verwarming/koeling.

Er is een technische en sociale ruimte achteraan in het pand met aansluitend een buitenruimte.

 

Huurprijs: 3.000 €/maand

Onroerende voorheffing ten laste van de huurder.

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 200 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.