• Te Huur

Dynamicalaan 2

Industrie
2610 WILRIJK
Beschrijving

Schitterend, representatief en polyvalent bedrijfspand bestaande uit een combinatie van showroom-magazijnen-kantoren, gunstig en centraal gelegen te Wilrijk in gegeerde KMO-zone Terbekehof, aan de autostrade A12 (Antwerpen-Brussel).

 

De bereikbaarheid is uitstekend:  direct aan de A12 van Antwerpen naar Brussel en ring Antwerpen.  Parkeervoorziening zowel op eigen grond alsook mogelijk langsheen de openbare weg.

 

Het gebouw heeft een mooie exclusieve uitstraling en is afgewerkt met kwalitatief hoogstaande materialen met een moderne uitstraling zodat de site de identiteit van de onderneming van de huurder/gebruiker versterkt.  Het pand is uitermate geschikt voor lichtere opslagaktiviteiten in combinatie met showroom.

 

Aan de voorzijde van de site bevinden zich de showrooms in 2 verdiepingen, met fraaie receptie/balie en grote raampartijen rondom met veel licht inval. Achter de voornoemde showroom bevinden zich de magazijnen verdeeld over 3 niveau's.  De magazijnruimten zijn oa. voorzien van polybetonvloer, 1 laadkade met dockleveler, 4 sectionaalpoorten, 2 vides met laadzone, 2 trappenhallen,  lichtstraten(bovenste verdieping), refter met keukeninrichting, toiletgroepen, doucheruimte, magazijnierskantoortje, technische ruimte, aparte dienstingang met trappenhal en lift, etc.

 

Boven voornoemde magazijnen/showroom bevinden zich op de 2e verdieping de kantoren (oa.1 open space-kantoorruimte, 1 directiekantoor met openhaard, en diverse solitaire kantoorruimten), vergaderzaal, server-ruimte, kitchenette en toiletgroepen. Van origine is de bovenste verdieping ontworpen als appartement (met mogelijkheid tot dakterras)

 

 

Specificaties:

- bouwjaar 1995 en 2000

- staalstructuur met betonvloeren/dak, sandwich-gevelpanelen en lichtstraten(bovenste verdieping)

- polybetonvloer

- vrije hoogte warehouse per verdieping ca. 2.50m

- 1 laadkade met dockleveller

- 4 sectionaalpoorten

- dubbele begelazing

- airconditioning

- alarm

- hoogspanningscabine

- verwarming deels gestookt op aardgas, deels gestookt op olie

- voldoende parkingplaats op eigen grond

- huurprijs exclusief onroerende voorheffing

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Showroom 1414 m² On-market
Gelijkvloers Magazijn 1397 m² On-market
Verdieping 1 Magazijn 2516 m² On-market
Verdieping 2 Magazijn 667 m² On-market
Verdieping 2 Kantoor 232 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.