• Te Huur

Cotton Park - De Olifant

Kantoor
8500 KORTRIJK
Beschrijving

De oude site van de Kortrijkse Katoenspinnerij werd omgetoverd tot een moderne kantorensite met hoge plafonds en heel veel lichtinval.

Door de unieke ligging genieten deze kantoren niet alleen van een vlotte verbinding, maar ook vooral van een schitterend zicht op de Vaart.

Op de site zijn 3 kantoorgebouwen. De Olifant; 't Steentje (volledig verhuurd); Vaartgebouw (volledig verhuurd).

 

In het gebouw De Olifant is nog 1 verdieping van 3001 m² vrij. Deze ruimte kan opgedeeld worden in 2 ruimtes: 2 271 m² en 730 m². Deze kantoorruimtes kunnen ook gebruik maken van het buitenterras.

Er zijn 2 kernen met telkens een ruime lift en trappenhal. De kantoorgedeeltes zijn voorzien van een verhoogde computervloer.

Aan de buitenkant van de ramen zijn er overal (behalve in noordzijde) elektrische zonneweringen voorzien.

De HVAC is gebaseerd op een 2-pijpssysteem, met convectoren aan alle buitenwanden. De technieken (warmtepomp en ventilatie-unit) zijn op het dak geplaatst.

Er zijn meerdere inkomende glasvezelverbindingen, overal een badgesysteem, grote goederenlift.

 

Op de eerste verdieping zijn maar liefst 128 privatieve, overdekte parkeerplaatsen voorzien.

Daarnaast ook een ruime fietsenparking met nodige voorzieningen voor opladen elektrische fietsen.

Aan de ingang van het gebouw zijn er parkeerplaatsen voor bezoekers.

 

Op het gelijkvloers is een grote sportsclub (700 m²). Deze is enkel beschikbaar voor werknemers van de bedrijven op het Cotton Park.

Er zijn niet enkel fitnesstoestellen voorzien, maar er kan ook aan spinning gedaan worden en er is een yoga-ruimte, kiné-ruimte, klimmuur ...

In de toekomst zal er ook een magazijn (van 200 m² tot 2000 m²) kunnen gehuurd worden op het gelijkvloers van dit gebouw.

 

De volledige site is afgesloten en beveiligd met onder ander camerabewaking, rondgang Securitas, verlichting, omheining en inbraakalarmen.

Er is voldoende groen en terrassen, zodat de mensen in een aangename rustige omgeving kunnen werken.

De site ligt op 1 minuut van de R8 en op enkele minuten van de E17, E403 en A19. Ook het station van Kortrijk is vlakbij en is gemakkelijk te bereiken via een veilige fietsverbinding.

Andere positieve punten: kinderdagverblijf (400 m), strijkdienst (100 m), groene omgeving via jaagpad (200 m), bushalte (10 m) ...

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw De Olifant
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 2 Kantoor 2271 m² Op de markt
Verdieping 2 Kantoor 730 m² Op de markt
Verdieping 1 Parkeerplaats 128 pl Op de markt