• Te Huur

RUE DE L'INDUSTRIE 8

Logistiek
1400 NIJVEL
Beschrijving

Nieuw op maat gemaakt, klasse A, logistieke magazijnen van 16.000 m² tot 31.000 m² op een strategische locatie voor distributie naar Brussel en zijn stadscentrum, en met uitstekende grensoverschrijdende verbindingen naar Frankrijk en Duitsland. Momenteel is unit 2 beschikbaar.

 

Het perceel ligt ten zuiden van Brussel met een uitstekende verbinding met de ring van Brussel en de E42 langs België - tussen Frankrijk en Duitsland.

 

  • De site is gezoneerd als industrieel en geschikt voor logistiek gebruik, met alle voorzieningen en verstedelijking op zijn plaats.
  • Het ligt op 500 m van de ring van Nijvel die gemakkelijke toegang geeft tot de E19 (snelweg). De E42, die Frankrijk en Duitsland verbindt, is ook strategisch dichtbij.
  • De regio rond Nijvel groepeert DC's voor de farmaceutische- en gezondheidszorgsector, distributieplatformen voor de distributieketens voor consumenten en belangrijke transportknooppunten voor last-minute leveringen.
  • De indicatieve potentiële bouwvoetafdruk voorziet in een schema van 32.500 m² of verhuurbare oppervlakte. Dit kan worden aangepast aan uw behoeften.
  • Bouwvergunningsprocedure is gestart. De vergunning zal naar verwachting gereed zijn in juni 2019. De ontwikkeling kan binnen 6 maanden na het verlenen van de bouwvergunning worden opgeleverd.

 

  • 16 parkeerplaatsen vrachtwagens
  • 102 parkeerplaatsen voertuigen

 

Het bebouwbare gebied kan worden gescheiden in twee eenheden van dezelfde grootte. De verstrekte cijfers moeten in tweeën worden gedeeld om informatie voor een enkele eenheid te verkrijgen.

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw Unit 2
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 15624 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 302 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 302 m² On-market
Gelijkvloers Mezzanine 1745 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Waals-Brabant

Het Waals-Brabantse Ottignies-Louvain-la-Neuve is een innovatieve regio die gekend is voor UCLouvain, de grootste universiteit van Wallonië, en het LLN Science Park. Ottignies-Louvain-la-Neuve ligt op een steenworp van Brussel en is goed bereikbaar via de auto, de trein en de luchthavens van Zaventem en Charleroi. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Waals-Brabant. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.