• Te Huur

Napoleonkaai 23

Kantoor
2000 ANTWERPEN
Beschrijving

 

Mooie kantoren gelegen aan de Napoleonkaai en Bordeauxstraat , met een ingang langs beide kanten.

Deze ruimte dat als kantoor en /of showroom kan worden ingevuld,  heeft een plafond van +/- 3m50 hoog met een volledige houten balkstructuur en een terras van 30 m².

Dit pand heeft echter geen winkelfunctie en horeca is niet toegelaten.

 

De locatie is nu volledig leeg en kan naar believen worden ingedeeld door de huurder,  wat betreft vloerbekleding, keuken, sanitair ...

 

 

Features
  • Hoge plafonds
  • Vloerverwarming
  • Terras
  • Lift
Units
Building 1
Floor Type Oppervlakte Availability
Floor 1 Kantoor 292 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.