• Te Huur

Schrijnwerkersstraat 8

Retail
2000 ANTWERPEN
Beschrijving

Deze handelsruimte met stockagemogelijkheden op de verdiepingen is gelegen in één van de drukst bezochte winkelstraten van de Wilde Zee, in de Schrijnwerkersstraat.

 

In de onmiddellijke nabijheid van dit pand zijn gekende handelszaken gevestigd zoals “Godiva”, "Golden Bean”, “Rainpharma”, “Dermalogica”, “Bongo”, “Désiré de Lille”, “Oil & Vinegar”, “Sacha”, e.a.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Retail 44 m² On-market
Verdieping 1 Stockageruimte 35 m² On-market
Verdieping 2 Stockageruimte 35 m² On-market
Verdieping 3 Stockageruimte 30 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.