• Te Huur

Oude Koornmarkt 73

Retail
2000 ANTWERPEN
Beschrijving

Commerciële ruimte op de Oude Koornmarkt 73 met terrasmogelijkheid.

 

 

Deze unieke commerciële ruimte van +/- 300m², verdeeld over gelijkvloers en eerste verdieping, bevindt zich nabij de Grote Markt / Groenplaats te Antwerpen.

Het pand geniet van visibiliteit op de Oude Koornmarkt (gelijkvloers), alsook de Groenkerkhofstraat (+1), deze hoge ramen zijn zichtbaar vanuit de Nationalestraat. Het pand bestaat uit een commercieel gelijkvloers dat van de Oude Koornmarkt tot de Groenkerkhofstraat doorloopt, waar er een trap aanwezig is naar de mezzanine en eerste verdieping in de Groenkerkhofstraat.

Het pand wordt casco afgeleverd.

 

Het pand kan uitgebreid worden met het naastgelegen pand, oude koornmarkt 75, omvattende een gelijkvloers van +/- 50m² met verdiepingen. Dit voor een meerprijs van € 30.000/jaar.

 

Zaken in de nabijheid: Manhattn's Burgers, Umi Sushi, Spaghettiworld, Leonidas, McDonald's, Starbucks, Da Giovanni,  Randstad, ...Bereikbaarheid: tram en bushalte op enkele meters, alsook een ondergrondse Indigo parking.

 

Vraagprijs: € 69.000/jaar.

 

 

Meer informatie of een bezoek op aanvraag.

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping -1 Kelder 50 m² On-market
Gelijkvloers Retail 90 m² On-market
Verdieping 1 Polyvalent 160 m² On-market
Gelijkvloers Retail 50 m² On-market
Verdieping 1 Polyvalent 45 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.