• Te Huur
Nieuw pand

Terbekehofdreef 43-43A

Industrie
2610 WILRIJK
Beschrijving

Prachtige bedrijfssite, volledig door groen omgeven gelegen te IZ Wilrijk Terbekehofdreef, vlakbij de A12 Antwerpen-Brussel. Het pand is uitstekend bereikbaar via diezelfde A12 Antwerpen - Brussel.

De site is volgens het vigerende Gewestplan gelegen in Industriegebied. Detailhandel (B2C) is dus niet mogelijk.

 

De gebouwen werden opgericht tussen 1970 en 1980 en werden zeer goed onderhouden waardoor zij in uitmuntende staat verkeren. De gebouwen voorzien in alle hedendaagse technische faciliteiten:

- Magazijn I: uitgerust magazijn met verwarming, sociale ruimtes, bureel, sanitair, mezzanine, 2 grote sectionaalpoorten...

- Kantoren: volledig omringd in een groene omgeving, verzorgde ruime inkom, toonzaal, directiebureel, landschapsburelen, vergaderzalen, sanitair heren en dames, keuken, refter, goederenlift.

 

Zeer ruime parking en manoeuvreerruimte aanwezig!

Vrije hoogte magazijn: 4.5 - 6,5m

- Plannen (PDF) op aanvraag

- K.I.: 41.707,-

- Bodemattest: op aanvraag

 

Bezoek mogelijk na (telefonische) afspraak met uw makelaar!

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 5200 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 630 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 470 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.