• Te Koop

Herkenrodesingel 10

Industrie
3500 HASSELT
Beschrijving

Het gloednieuwe bedrijvenpark met een oppervlakte van 7,5 ha verzamelt kantoren, bedrijfsverzamelgebouwen en KMO-units in een groen kader.

 

Daarnaast wordt er ruimte voorzien voor projecten op maat:

 

Fase II A: project op maat, perceel: 4.757m²

Fase II D: project op maat, perceel: 9.998m²

 

 

Aan de voorzijde, onmiddellijk aan de Singel, worden 2 ha voorzien voor een mix van showroom, werkplaats, semi-productie, onderzoek en ontwikkeling.

 

Aan de achterzijde komt er een KMO-zone van 5,5 ha

 

Deze nog in te vullen KMO zone wordt ontsloten door de voorziene verbindingsweg tussen de ventweg naast de Herkenrodesingel en de daarmee parallel lopende Oude Spoorbaan.

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Industriegrond 4757 m² On-market
Gelijkvloers Magazijn 20000 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Limburg

De provincie Limburg is vlot bereikbaar. Zowel via kanalen naar de havens van Antwerpen, Luik en Rotterdam als via de weg, het spoor en enkele luchthavens. In Limburg is er nog veel ruimte om te ondernemen, wat maakt dat bedrijfspanden en industrieterreinen gemiddeld goedkoper zijn dan in andere Vlaamse regio’s. Veel voorkomende sectoren in de regio zijn logistiek, chemie, bouw en metaal, maar ook innovatieve bedrijfstakken zoals cleantech, heathcare en ICT. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Hasselt, Genk, en andere Limburgse regio’s. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.