• Te Huur

FRANKRIJKLEI 164

Kantoor
2000 ANTWERPEN
Beschrijving

De Nationale Bank is een eclectisch topwerk van architect Hendrik Beyaert, gebouwd in 1878 aan de Leien van Antwerpen.

Het gebouw is een icoon in het stadsbeeld , uitstekend gelegen, imposant en heeft karakter.  Afgewerkt met de beste materialen, oogt het klasse- en stijlvol.

Met een interessante locatie , vlakbij diverse parkeergelegenheden, aan een knooppunt van diverse tram- en buslijnen, op wandel- en fietsafstand van gekende winkelstraten en het stadscentrum.

 

De toekomstige bestemming van het gebouw situeert zich op verschillende vlakken, zoals horeca, retail, kantoren en diverse faciliteiten , in een trendy, hedendaags en toch historische omgeving.

Door het open karakter en het mooie binnenplein , is er een vlotte passage en vormt het een rustpunt om te vertoeven .

 

De kantoren zijn beschikbaar vanaf min 400 m² en volledig op maat gemaakt.

 

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 800 m² Op de markt
Gelijkvloers Kantoor 600 m² Op de markt
Verdieping 1 Kantoor 800 m² Op de markt
Verdieping 1 Kantoor 600 m² Op de markt
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.