• Te Koop

WESTKAAI 61

Retail
2000 ANTWERPEN
Beschrijving

Handelsruimte van ca 330 m² gelegen op 't Eilandje in de derde toren van de recente realisatie “Westkaai” van de hand van architect David Chipperfield.

 

De ruimte baadt in het licht dankzij de grote raampartijen langs de drie gevels.

Zo wordt niet enkel een zeer aangename werksfeer gecreëerd maar geniet de ruimte bovendien van een optimale visibiliteit en heeft u een ongelooflijk zicht op het Kattendijkdok en de binnenvarende plezierbootjes.

Bovendien zorgen de pas heraangelegde wandelboulevard en het Red Star Line Museum om de hoek voor een grote passage.

 

De oppervlakte van ca 330 m² wordt extra benadrukt door de plafondhoogte van meer dan 4 meter.

Een ingerichte kitchenette, aparte kantoorruimte, stockage en gescheiden sanitair zijn voorzien.

 

Huurinkomsten: €66.000

Verkoopprijs: €995.000 - verkoop onder registratiestelsel

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Retail 330 m² Op de markt
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.