• Te Huur

GAVERSESTEENWEG 48

Retail
9800 DEINZE
Beschrijving

Andere enseignes op de site: Albert Heijn, Molders schoenen, Action, Atita papierwaren, Oxygen fitness, Interieur Van Kerkhove, Grand Café, Kruidvat, Kids&Play binnenspeeltuin.

 

Driespoort Shopping Deinze is een nieuw shopping park van 9.000m² op een zeer toegankelijke locatie aan de hoofdtoegangsweg naar Deinze. Het shopping park verschilt van vele andere door haar uitstraling, architectuur en een sterke combinatie van retailers en handelszaken. In Driespoort Shopping Deinze komen consumenten voor zowel dagelijkse, als occasionele goederen, er is een zeer grote diversificatie aan handel. Door de kwalitatieve inrichting en de ruime parking is het voor elke consument een beleving om de 11 handelzaken die de site rijk is regelmatig te komen bezoeken.

Deinze telt na de fusie met Nevele 43.000 inwoners. De stad wint enorm aan belang de laatste tijd: de koopkracht neemt toe, een groeiend aantal (jonge) inwoners en nieuwe bestemming na de moeilijkere bereikbaarheid in Gent.

Het shoppingpark is bijzonder snel toegankelijk voor zowel fietsers, auto’s als gebruikers van openbaar vervoer:

- op 3 minuten wandelafstand van station van Deinze

- op kruispunt hoofd-ontsluitingsweg Deinze

- op 1 minuut rijden van afrit E17

 

 

 

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 1 Retail 408 m² Op de markt
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.