• Te Huur
  • Te Koop

Gentseweg 309

Industrie
9120 BEVEREN-WAAS
Beschrijving

Polyvalent bedrijvenpark gelegen te Haasdonk (Beveren-Waas). De site is uitstekend bereikbaar via de N70 (Antwerpen - Sint-Niklaas) en de autosnelweg E17 Antwerpen-Gent, afrit 15a Haasdonk.

De site is volgens het vigerende gewestplan gelegen in een zone bestemd voor KMO's- en Ambachtelijke bedrijven. Detailhandel (B2C) is dus niet mogelijk.

De gebouwen werd recent opgericht en verkeren in een uitmuntende staat.

 

Beschikbaar: Unit D9: voorzien van alle hedendaagse technische faciliteiten:

Sectionaalpoort, lichtstraat, elektrisch rookluik (brandveiligheid), nutsvoorzieningen (elektriciteit: 3x 220V / drijfkracht 3x 380V), verlichting, basis sanitair (2 toiletten).

Tevens horen bij unit D9 3 privatieve parkeerplaatsen

 

- Plannen (PDF) op aanvraag

- Geïndexeerd KI: op aanvraag

- Bodemattest: op aanvraag

- Stedenbouwkundig uittreksel: op aanvraag

 

Bezoek ter plaatse na telefonisch afspraak met uw expert in bedrijfsvastgoed!

Units
Building 1
Floor Type Oppervlakte Availability
Gelijkvloers Magazijn 286 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.