• Te Huur
  • Te Koop

Krijgsbaan 11

Industrie
2640 MORTSEL
Beschrijving

Polyvalent bedrijfsgebouw gelegen nabij het centrum van Mortsel. Het pand is uitstekend bereikbaar via de R11 (Krijgsbaan / Autolei / Frans Beirenslaan).

De site is volgens het vigerende Gewestplan gelegen in een zone bestemd voor KMO's en Ambachtelijke bedrijven. Detailhandel (B2C) is dus niet mogelijk.

 

Het gebouw werd recent gerenoveerd (2014) en verkeert in een goede staat. Het gebouw voorziet in alle hedendaagse technische faciliteiten:

- Magazijn: uitgeruste magazijn met verwarming op gas, aparte kantoorruimte in industriële look, sociale ruimtes, sanitair, kleine koer, mezzanine, 1 grote sectionaal poort, ...

- Kantoren/showroom GLV: Een polyvalente ruimte die dienst kan door als open landscape kantoren, showroomruimte en/of B2B showroom, inclusief sanitair en een aparte toegangsdeur.

 

Vrije hoogte magazijnen: 4,6m - Oppervlakte terrein: 718m².

 

Beschikbaar voor verhuur: Kantoor / showroom GLV: 1.100EUR/maand, excl. kosten

Magazijn: 1.650EUR/maand, excl. kosten

Beide tezamen: 2.750EUR/maandn excl. kosten

 

Geheel is beschikbaar voor verkoop: Kantoor / showroom GLV + Magazijn + Kantoor +1

Kantoor +1 is verhuurd tot 30/11/2019 aan 10.200 EUR/jaar

Verkoopprijs: 580.000 EUR

 

- Plannen (PDF) op aanvraag

- Geïndexeerd KI: op aanvraag

- Bodemattest: op aanvraag

- Stedenbouwkundig uittreksel: op aanvraag

 

Bezoek ter plaatse na telefonisch afspraak met uw expert in bedrijfsvastgoed!

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 441 m² Op de markt
Gelijkvloers Kantoor/Showroom 151 m² Op de markt
Verdieping 1 Kantoor 198 m² Op de markt
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.