• Te Huur
  • Te Koop

Prins Boudewijnlaan 7

Kantoor
2550 EDEGEM
Beschrijving

Gate 7 is een kwalitatief hoogstaand bedrijvenpark op zichtlocatie gelegen langs de Prins Boudewijnlaan ,  nabij de E19 Antwerpen - Brussel.

 

Uit het oog springend met een architecturaal indrukwekkende voorgevel ,bestaan de gebouwen uit flexibele kantoren en build-to-suit units uitgerust met de modernste technieken .

Afgewerkte open landschapskantoren met een complete dienstverlening en aanvullende faciliteiten zoals foodcorners, fietsservice, strijkdienst en afhaalpunt voor pakjes en boodschappen.

 

Het terrein is ook voorzien van voldoende parkeermogelijkheden.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 7A1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 3 Kantoor 586 m² Op de markt
Gebouw 7B1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 1 Kantoor 482 m² Op de markt
Verdieping 1 Kantoor 481 m² Op de markt
Gebouw 7D1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 379 m² Op de markt
Gelijkvloers Kantoor 330 m² Op de markt
Verdieping 1 Kantoor 437 m² Op de markt
Verdieping 1 Kantoor 500 m² Op de markt
Verdieping 2 Kantoor 501 m² Op de markt
Verdieping 2 Kantoor 501 m² Op de markt
Verdieping 1 Parkeerplaats 33 pl Op de markt
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.