• Te Huur
  • Te Koop

Volhardingslaan 2

Kantoor
9800 DEINZE
Beschrijving

Alleenstaand gebouw op zichtlocatie in centrum Deinze. In een bruisende omgeving gezien de nabijheid van een retailpark.

Perceelsgrootte 3.201m², ca. 64m² langsheen de Volhardingslaan.

 

Vergunning voor renovatie van zowel de gevel als binnenin het gebouw. Deze werken worden uitgevoerd in samenspraak met de huurder.

Aankoop van het gebouw in bestaande toestand ook mogelijk. Geen voedingszaken

 

3 bouwlagen van elk 750m2 . Er is een vergunning voor een 4de bouwlaag van 750 m² en een 5de toplaag van 550 m2 alsook een uitbreiding van het gelijkvloers tot 1.000m2.

Kleinere oppervlaktes bespreekbaar.

Achteraan het perceel bevinden zich 16 garageboxen (48,3m breed, 7m diep, 3m hoog) welke op heden niet onderverdeeld zijn en kunnen aangewend worden als magazijn.

 

Gelegen op wandelafstand van het station van Deinze en nabij de E17.

Ruime parking voor & achter het gebouw van 100 parkeerplaatsen.

Toegankelijk langs twee opritten.

Eventueel mogelijkheid tot stockageruimte (garageboxen achteraan het gebouw)

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 1000 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 750 m² On-market
Verdieping 2 Kantoor 750 m² On-market
Features
  • Draagstructuur zonder afwerking
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.