• Te Huur

Lummense Kiezel 51

Kantoor
3500 HASSELT
Beschrijving

Parc 51, het gloednieuwe business-center in Hasselt

 

 en makkelijk bereikbaar, zowel met het openbaar vervoer als met de fiets. De groene campus ligt op een boogscheut van snelwegen naar Brussel, Leuven, Antwerpen, Luik, Heerlen en Aken. Ook het Hasseltse stadscentrum bevindt zich op een steenworp afstand.

 

De campus bestaat uit drie gebouwen; all-in werkplekken aan 400 €/persoon/maand inclusief kosten, vanaf 23m² /persoon :

 

The Barn, een oude schrijnwerkerij die door Buro B (Genk) helemaal in een nieuw kleedje werd gestoken om te fungeren als showroom en kantoor oppervlakte.

 

De overige gebouwen op de site, die The Factory en The Office worden gedoopt, zijn beschikbaar voor andere, jonge bedrijfjes die hier hun tenten willen opslaan. Het doel is een inspirerende werkomgeving te maken, onder meer door de ruimtes in te delen op diverse manieren.

 Andere attractie op het domein is het park van 3,5 hectare met vijvers. Er worden diverse faciliteiten voorzien om buiten te vergaderen en te werken. Er komen ook volkstuintjes voor bedrijven, zodat het personeel als ontspanning kan zaaien en oogsten.

 

Het centrale Parc 51-gebouw is een oude fabriek in een hypermodern jasje. De strakke loftkantoren zijn een workspot voor millennials en de Y-generatie. The Factory herbergt ook een knus ingericht café, het hart van de campus. Een gezond sapje of een cappuccino om de dag kwiek te beginnen?

Een verse lunch tijdens de middag? Brainstormen met collega’s of overleggen met klanten? Na de werkuren gezellig napraten? Dit kan allemaal in de café ter plaatse.

 

Bent u op zoek naar een inspirerende werkplek? Een magneet voor witte raven en high potentials? Een rustgevende omgeving die prikkelt tot grootse prestaties? Een optimale work-life balance?

 

Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of een bezoek ter plaatse op het nummer 0471 80 60 98 of via caterina.strangio@ceusters.be.

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 640 m² On-market
Gelijkvloers Polyvalent 500 m² On-market