• Te Huur

Vredestraat 49

Kantoor
8790 WAREGEM
Beschrijving

Een iconisch business park dat bruist en bloeit in het hart van Waregem.

Waregem Business Park is een optimale werkplek die focust op het welzijn van de gebruikers: gezonde medewerkers in gezonde gebouwen.

 

Deze prestigieuze kantorensite ligt op de hoek van de Expressweg en de Vredestraat.

Dit betekent vlot naar de E17, maar ook een gemakkelijke verbinding met het centrum van Waregem.

Voor deze vlotte verbinding zijn er niet alleen ruime bovengrondse en ondergrondse parkeermogelijkheden. Er zijn ook alternatieve vervoersmiddelen: shuttle naar het station, cambio- en carpoolwagens, stalplaatsen voor fietsen, lease-formules voor fietsen, douches ...

 

Waregem Business Park bestaat uit vijf stand-alone bedrijfsgebouwen die een architecturaal geheel vormen, maar elk hun eigen identiteit hebben.

Er zijn verschillende oppervlaktes mogelijk: van flexwerkplekken tot ruimtes van 3 000 m².

Kiezen voor Waregem Business Park, is kiezen voor duurzaamheid. Een groene keuze met onmiddellijke impact op uw verbruikskosten.

De kantoren zijn voorzien van duurzame technieken: koeling en warming op geothermie; klimaatplafonds in combinatie met vloerconvectoren; ledverlichting; groendaken ...

Er wordt een E-peil van maximaal 48 gehaald, dit betekent 66% besparing t.o.v. een gebouw van 20 jaar oud en 41% besparing t.o.v. een nieuw gebouw met traditionele technieken.

 

Deze moderne toegangspoort van Waregem is meer dan een kantoorruimte. er zijn leverings- en afhaalpunten voor postpakketten, droogkuis & strijk, voeding, apotheker en carwash service.

Er is een auditorium voor 80 personen met receptie- en vergaderfaciliteiten. Er kunnen meetingrooms van diverse groottes gehuurd worden. Daarnaast komt er ook een bedrijvencentrum met diensten, dat dienst zal doen als incubator voor jonge starters.

 

Waregem Business Park is er dus voor de jonge starter (virtual office, flex office, klein kantoor) tot de gevestigde bedrijven die veel kantoorruimte nodig hebben.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw B
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers B0.1 Kantoor 323 m² On-market
Gelijkvloers B0.2 Kantoor 196 m² On-market