• Te Huur

Bourlastraat 3

Kantoor
2000 ANTWERPEN
Beschrijving

 

ZES KANTOREN op TOPLIGGING. Zeer centraal gelegen aan de Nationale Bank, zeer goed bereikbaar, en met goede parkeergelegenheid.

 

De kantoorruimtes bevinden zich op de vierde verdieping en zijn in verschillende oppervlaktes beschikbaar. Ze genieten van een natuurlijke lichtinval en een mooi uitzicht op de Leopoldplaats.

Winkels, restaurants en bars, openbaar vervoer in de directe omgeving.

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 4 Kantoor 25 m² Op de markt
Verdieping 4 Kantoor 31 m² Op de markt
Verdieping 4 Kantoor 39 m² Op de markt
Verdieping 4 Kantoor 52 m² Op de markt
Verdieping -1 Parkeerplaats 2 pl Op de markt
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.