• Te Koop

Rue Trois Bourdons 25

Kantoor
4840 WELKENRAEDT
Beschrijving

De eigendom bestaat uit een kantoorgebouw van drie niveaus gelegen op industrieterrein. Op de begane grond zijn kantoren, een receptie en sanitaire voorzieningen. Op de eerste verdieping vinden we nog meer kantoren met sanitaire voorzieningen en vergaderzalen. De kelder is voorzien van ramen aan de achterzijde en bevat een keuken en een refter. Er zijn ook kamers die kunnen dienen als opslag en archiefruimte.

Er is een goederenlift tussen deze kelder en de begane grond. Het terrein rond het gebouw bevat een asfaltweg, parkeerplaatsen en onverharde grond. Het gebouw wordt op gas verwarmd door middel van een gemeenschappelijke voorziening met het aangrenzende gebouw.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 479 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 479 m² On-market
Verdieping -1 Archief 479 m² On-market
Gelijkvloers Perceel 7706 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Luik

Luik ligt midden in de Euroregio Maas-Rijn op zo’n 20 km van Nederland en 40 km van Duitsland. De ‘Vurige Stede’ is goed bereikbaar per auto, met de trein en met het vliegtuig. Luik heeft ook een uitstekende verbinding met de zeehavens van Antwerpen, Rotterdam en Duinkerken. Haar commercieel centrum is het grootste van Wallonië. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Luik en omgeving. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.