• Te Koop

Businesspark Berbroek

Kantoor
3540 HERK-DE-STAD
Beschrijving

Door de unieke ligging van Businesspark Berbroek vlakbij Lummen en Hasselt én nabij de autosnelwegen E313 en E314 ligt een grote afzetmarkt open en zijn er groeimogelijkheden voor bedrijven.

Businesspark Berbroek is een gefaseerde ontwikkeling.

Een groot deel van de bestaande gebouwen van de voormalige eierveiling werden omgevormd tot verschillende bedrijfshallen, die ondertussen allemaal een nieuwe gebruiker hebben.

 

Voor verdere informatie of een bezichtiging ter plaatse aarzel niet om ons te contacteren op het nummer 011 22 09 30

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 1 F11 Kantoor 400 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Limburg

De provincie Limburg is vlot bereikbaar. Zowel via kanalen naar de havens van Antwerpen, Luik en Rotterdam als via de weg, het spoor en enkele luchthavens. In Limburg is er nog veel ruimte om te ondernemen, wat maakt dat bedrijfspanden en industrieterreinen gemiddeld goedkoper zijn dan in andere Vlaamse regio’s. Veel voorkomende sectoren in de regio zijn logistiek, chemie, bouw en metaal, maar ook innovatieve bedrijfstakken zoals cleantech, heathcare en ICT. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Hasselt, Genk, en andere Limburgse regio’s. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.