• Te Huur
  • Te Koop

Woluwelaan

Logistiek
1980 VILVOORDE
Beschrijving

MG NEW* City staat voor de totaalontwikkeling van het 21e eeuwse stadsdeel, gelegen op de voormalige terreinen achter het station van Vilvoorde.

De basistermen voor deze site worden vervat binnen het letterwoord NEW: Natuur, Economie en Wonen.

 

Het plan voorziet dan ook in het uitwerken van een totaalvisie met aandacht voor groen (parken, bomen, pleinen, ...) en blauw (beken, vijvers, wadi’s, ...) waarbinnen stedelijke ontwikkelingen en economische functies worden ingepast op zo een manier dat ze in symbiose de stadswijk doen opleven

 

MG NEW City is een logistieke parel, gelegen aan de Woluwelaan en dichtbij de E19.  Dat zorgt niet enkel voor een vlotte verbinding met de R0 en de op- en afritten in een straal van 3 km afstand, maar het werkt ook de visibiliteit in de hand.

 

Deze site is gelegen vlakbij de Brucargo-zone en de luchthaven, waardoor deze ontwikkeling als gegoten zit voor luchthavengerelateerde bedrijven.

 

Het openbaar vervoer gaat door het park en het station van Vilvoorde bevindt zich op wandelafstand, m.a.w. welke bestemmingen deze site ook krijgt, de ontsluitingsmogelijkheden zijn ideaal.

 

Afstand met de wagen:

-Gent: 70 km. (50 min.)

-Antwerpen: 40 km. (34 min.)

-Brussel: 10 km. (23 min.)

 

Duurtijden met de trein:

-Gent: 60 min.

-Brussel: 15 min.

-Antwerpen: 35 min.

 

MG NEW City wordt met duurzame technieken en precies op maat van uw wensen ontwikkeld.

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 150000 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 50000 m² On-market
Gelijkvloers Residentieel 25000 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Brussel en omgeving

Brussel geniet als hart van Europa een uitstekende reputatie in de bedrijfswereld. Onze hoofdstad is op globaal vlak centraal gelegen en erg toegankelijk. Er zijn dan ook veel internationale instellingen en multinationals gevestigd. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Brussel en omgeving. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.