• Te Huur

Flanders Fieldweg 34

Kantoor
8790 WAREGEM
Beschrijving

Dit project is gesitueerd aan de oprit van de E17 Waregem richting Gent. Dit betekent een uiterst vlotte verbinding Antwerpen - Gent - Kortrijk - Rijsel.

Ook het centrum is gemakkelijk te  bereiken via de Expressweg of de Wortegemseweg.

 

De site is voorzien van kantoren, magazijnen en showrooms.

Door de gunstige ligging en de vele parkeerplaatsen kunnen relaties, klanten, leveranciers en werknemers de kantoren snel en gemakkelijk bereiken.

 

Er werd gekozen voor een innovatieve architectuur met inspirerende interieurs.

De gebouwen zijn opgetrokken met duurzame materialen, voldoende groene aankleding en betrouwbare technologie.

 

Hoge verdiepen, een wijds uitzicht en veel daglicht zijn de kenmerken van de gebouwen.

KRAS-architecten ontwierpen een business-site met 5 kantoorvolumes haaks ingepland op de voorgevellijn langs de E17.

De gebouwen hebben door hun innovatieve en tijdloze architectuur een grote herkenbaarheid en visuele impact. Hierdoor creëren ze een eigen identiteit voor de gebruikers.

 

Qua afwerking worden volgende zaken voorzien: verhoogde computervloer, verlaagd plafond met verlichting en ventilatie, koeling, verwarming en elektriciteitsvoorzieningen.

 

Met het oog op een interessante wisselwerking, wordt een combinatie gemaakt van kantoren, showrooms en bedrijfshallen. Er kan gekeken worden voor een flexibele oplossing op maat van uw bedrijf, door de mogelijkheid om een module, volledige verdieping of volledig gebouw te nemen.

 

De showrooms bevinden zich op de gelijkvloerse verdieping, waarboven zich telkens nog kantoorverdiepingen bevinden. Achter de showroom bevinden zich de bedrijfshallen.

Zowel de bedrijfshalllen als de kantoren kunnen nog verder opgedeeld worden.

De bedrijfshallen hebben een vrije hoogte van 8 meter en 10 meter. Door deze vrije hoogte en de ligging vlak aan de E17 zijn deze hallen uitermate geschikt voor logistieke doeleinden.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw A
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 2 A - 2.1 Kantoor 262 m² On-market
Gebouw B2
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 1 B2 - 1.1 Kantoor 317 m² On-market
map

Bedrijfspanden in West-Vlaanderen

West-Vlamingen zijn gekend als harde werkers. Ondernemerschap zit in hun DNA. De West-Vlaamse grond blijkt trouwens vruchtbaar, want bedrijfsinvesteringen stijgen jaar na jaar in de provincie. Vooral de industriële sector, de toerismebranche en socialprofitbedrijven doen het goed. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Kortrijk, Brugge, de Kust en andere West-Vlaamse regio’s. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.