• Te Huur
  • Te Koop

Drukkerijstraat 8

Retail
2000 ANTWERPEN 1
Beschrijving

 

Handelspand dat conform de visuals vernieuwd zal worden, quasi nieuwbouw resultaat, met een commerciële gelijkvloers van 70m² en een kelder van 40m² in de Drukkerijstraat te Antwerpen.

 

Huurprijs: 4000 EUR/maand

Vraagprijs: EUR 825.000,- (vrij van huurder)

 

Commissie makelaar: 3% (+BTW) van de verkoopprijs is ten laste van de koper in geval van aankoop en 15%(+BTW) op de jaarhuur in geval van aanhuur.

 

 

Units
Building 1
Floor Type Oppervlakte Availability
Gelijkvloers Retail 70 m² On-market
Floor -1 Opslag 40 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.