• Te Huur

Egide Walschaertsstraat 15

Industrie
2800 MECHELEN
Beschrijving

Polyvalent hallencomplex gelegen vlakbij de afrit Mechelen Zuid van de E19 Antwerpen/Brussel. Centraal tussen Antwerpen en Brussel gelegen met een uitstekende bereikbaarheid.

De site is volgens het vigerende gewestplan gelegen in een Industriezone type II (donkerpaars). Detailhandel is dus niet mogelijk.

- Plannen (PDF) op aanvraag

- EPC: niet van toepassing

- Keuring elektrische installatie: niet van toepassing

- Onroerende Voorheffing: € 4,23/m²/jaar

- Servicekosten: € 3,00/m²/jaar

 

Bezoek ter plaatse na telefonisch afspraak met uw expert in bedrijfsvastgoed!

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw unit 17
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 604 m² On-market
Gebouw unit 15
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Magazijn 385 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 130 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.