• Te Huur

Wiegstraat 8

Retail
2000 ANTWERPEN 1
Beschrijving

Dit pand is gelegen op een toplocatie in het "winkelhart" van Antwerpen, de Wilde Zee, dicht bij de Schoenmarkt, het Grand Bazar Shopping Center en de Huidevetterstraat, met een wekelijkse passage van +- 80.000 personen.

 

Het gebouw bestaat uit een commerciëel gelijkvloers van 76 m², een commerciële 1ste verdieping van 50 m² en 54 m² aan stockagemogelijkheden, verdeeld over de verdiepingen 2 & 3 én een kelder van +- 34 m²

Het pand heeft tevens een plafondhoogte van 3,5 meter en een gevelbreedte van 4 meter.

 

Zeer vlot bereikbaar met openbaar vervoer en openbare parking in de buurt.

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Retail 76 m² On-market
Verdieping 1 Retail 50 m² On-market
Verdieping 2 Opslag 34 m² On-market
Verdieping 3 Opslag 20 m² On-market
Verdieping -1 Opslag 34 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.