• Te Koop

Madrasstraat 62-64

Kantoor
2000 ANTWERPEN 1
Beschrijving

Het gebouw wordt opgericht op de hoek van de Madrasstraat en de Piraeustraat.

 

De kantoren en commerciële  units worden verkocht in de staat waarin ze zich bevinden.

Echter indien de wens van de koper, kunnen afwerkingen worden gerealiseerd in samenspraak met de verkoper aan een meerkost.

- vloerafwerking

- een afgewerkte sanitaire kern en een kitchenette

- verlichting

- plafonds

- branddetectieinstallatie

 

Belangrijk is de duurzaamheid en energieprestatie van het gebouw : met name passiefstandaard met maximum E-peil van 48 en een maximum K-peil van 18.

 

Zeer vlotte bereikbaarheid: de Antwerpse Ring of op de belangrijkste plaatsen in de haven liggen op slechts enkele minuten.

De ondergrondse parkeerplaatsen, een ruime fietsenparking, de bestaande bushaltes, de geplande uitbreiding van het tram netwerk en de nabijheid van een autodeel-punt voor elektrische auto's voegen daar een extra dimensie aan toe.

 

 

Units
Building JAIPAL
Floor Type Oppervlakte Availability
Gelijkvloers Kantoor 201 m² On-market
Floor 1 Kantoor 219 m² On-market
Floor -1 Parkeerplaats 5 pl On-market
Floor -1 Parkeerplaats 1 pl On-market
Floor -1 Berging 5 m² On-market
Floor -1 Berging 5 m² On-market
Floor -1 Berging 6 m² On-market
Floor -1 Berging 5 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 155 m² Off-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.