• Te Huur

Slachthuislaan 80

Kantoor
2060 ANTWERPEN 6
Beschrijving

De kantoren op de eerste en de tweede verdieping kunnen zowel apart als samen verhuurd worden.

De huurprijs bedraagt € 80/m²/jaar exclusief nieuw tapijt en schilderwerken of € 90/m²/jaar inclusief nieuw tapijt en schilderwerken.

De bijkomende kosten dewelke door de huurder dienen betaald te worden, bedragen € 175/maand/unit en € 275/maand/2 units. (1 unit is 1 vleugel op 1 verdieping en 2 units is een linker- en rechtervleugel op een volledige verdieping)

+ 2% beheerskosten/maand op de huurprijs.

 

Het gebouw geniet van een grote visibiliteit en een zeer goede bereikbaarheid. Het is gelegen vlak aan de op- en afrit Deurne aan de Antwerpse Ring.

 

Bus- en tramhalte bevinden zich in de onmiddellijke omgeving.

Features
  • Sanitaire voorziening
  • Laminaat
  • Opengaande ramen
  • Keuken
Units
Building 1
Floor Type Oppervlakte Availability
Floor 1 Kantoor 395 m² On-market
Floor 2 Kantoor 395 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.