• Te Huur

Antwerpseweg 1

Kantoor
2440 GEEL
Beschrijving

Het betreft kantoorruimte gelegen op de 2 hoogste verdiepingen van het gebouw. Extra aandacht voor duurzaamheid resulteert in een E-peil van 48 en een K-peil van 22.

De voorgevels, afgewerkt met houten panelen en vele ramen, zorgen voor een opvallend uitzicht en een aangename werkomgeving.

Het unieke uitzicht, gecombineerd met de ligging aan een  belangrijk verkeersknooppunt, garanderen een optimale zichtbaarheid.

 

De basishuurprijs bedraagt 120 EUR/m²/jaar (exclusief facilitaire kost). De definitieve huurprijs wordt berekend op basis van het aandeel van de gehuurde oppervlakte in de gemeenschappelijke delen.

 

Er is een ondergrondse parkeergarage in 2 bouwlagen met in totaliteit 90 parkeerplaatsen.

Bovengronds zijn er eveneens 90 parkeerplaatsen ter beschikking, waarvan er een tiental voorbehouden zijn voor bezoekers.

 

In het basishuuraanbod zijn reeds een aantal ondergrondse voorbehouden plaatsen inbegrepen. De huurder kan dit aantal verder uitbreiden op basis van volgende huurprijzen:

€ 100/maand/plaats voor een ondergrondse parking

€ 50/maand/plaats voor een bovengrondse parking

Features
  • Lift
  • Afzonderlijk sanitair dames/heren
  • Videophone
  • Dubbele beglazing
  • Verhoogde vloer
  • Valse plafond
  • Parkeergelegenheid
  • Ingebouwde spots
Units
Building 1
Floor Type Oppervlakte Availability
Floor 4 Kantoor 118 m² On-market
Floor 4 Kantoor 16 m² On-market
Floor 5 Kantoor 353 m² On-market
Gelijkvloers Parkeerplaats 54 pl On-market
Gelijkvloers Parkeerplaats 90 pl On-market
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.