• Te Huur

Doorniksestraat 63

Kantoor
8500 KORTRIJK
Beschrijving

Kantoren: volledig bemeubelde kantoren met hoog-technologische infrastructuur op een klassevol zakenadres (volledig gerenoveerd herenhuis).

 

Vergaderruimtes: een stijlvolle, dynamische en professionele omgeving geeft uw zakelijk imago een extra cachet.

 

Virtuele kantoren: biedt een lokaal contactpunt met een klassevol zakenadres op een topligging. Alle voordelen van een fulltime kantoor zonder de noodzaak er aanwezig te zijn.

 

Diensten: een brede waaier van administratieve en technologische diensten kan à la carte aangeboden worden.

Maatschappelijke zetelvestiging, fulltime, part-time, co-working, virtuele, flex & drop-in kantoren, vergaderzalen, professionele dienstverlening door meertalig ervaren secretariaatsteam.

 

  • Co-workplace 395euro per werkpost/maand
  • Flex-workplace 250euro per werkpost/maand

 

Unieke ligging: pal in het historisch centrum van Kortrijk nabij het station, dichtbij de oprit van de E17, A19 en E403 autoweg.

Bovendien in de onmiddellijke nabijheid van de Kortrijkse stadsring R8 en op wandelafstand (500m) van de Grote markt en K in Kortrijk.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Unit Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 3 3.G Kantoor 17 m² On-market
Verdieping 3 3.B Kantoor 18 m² On-market
Verdieping 1 1.E Kantoor 39 m² On-market
Verdieping 1 1.CD Kantoor 59 m² On-market
map

Bedrijfspanden in West-Vlaanderen

West-Vlamingen zijn gekend als harde werkers. Ondernemerschap zit in hun DNA. De West-Vlaamse grond blijkt trouwens vruchtbaar, want bedrijfsinvesteringen stijgen jaar na jaar in de provincie. Vooral de industriële sector, de toerismebranche en socialprofitbedrijven doen het goed. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Kortrijk, Brugge, de Kust en andere West-Vlaamse regio’s. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.