• Te Huur

Uitbreidingstraat 80

Kantoor
2600 BERCHEM (ANTWERPEN)
Beschrijving

Het kantoorgebouw heeft een opvallende architectuur en werd gebouwd met inachtneming van alle moderne vereisten zoals onder andere koelplafonds en extra isolerende beglazing. Deze elementen vormen de basis voor de extra uitstraling die het gebouw geniet.

 

De kantoren zijn vlot bereikbaar met de wagen alsook met het openbaar vervoer.

Het is gelegen nabij Berchem station en heeft snelle toegang tot de Antwerpse Ring en de autosnelwegen. De luchthaven van Deurne is op 10 minuten rijden verwijderd van het gebouw.

 

Meer dan voldoende parkeermogelijkheden werden ondergronds voorzien.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw Blg D- nr.86
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 2 Kantoor 618 m² Op de markt
Verdieping 4 Kantoor 1159 m² Op de markt
Gelijkvloers Parkeerplaats 52 pl Op de markt
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.