• Te Huur

Researchpark Haasrode 1515

Kantoor
3000 LEUVEN
Beschrijving

Kantoorunits te huur in het Haasrode Research park, langs de E40 op slechts 15 min van de luchthaven van Brussel.

Op Greenhill Campus worden diverse faciliteiten aangeboden zoals on-site bedrijfsrestaurant, berging, on-site technische ondersteuning, fietsenparking, douches en ruime buiten- en ondergrondse parking.

Het Haasrode research park in Leuven is één v/d toegankelijke bedrijvenparken vlakbij de Brusselse ring. Gelegen langs de E40 Brussel-Luik ligt het op amper 15 minuten van de internationale luchthaven van Brussel in Zaventem. Haasrode herbergt een grote variëteit aan wetenschappelijke, medische en ICT bedrijven. Deze worden als een magneet aangetrokken door enerzijds de reeds grote concentratie soortgenoten maar vooral door het nabije IMEC research center, de befaamde KU Leuven universiteit en de prominente aanwezigheid van de UZ Leuven ziekenhuizen, ongetwijfeld het grootste medische bedrijf in het land, enz.

 

Voor verdere informatie of een bezoek ter plaatse aarzel niet om contact op te nemen op het nummer 0471 80 60 98.

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw BLDG A-C-F-H
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 1500 m² Op de markt
Gebouw BLDG G
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 2 Kantoor 513 m² Op de markt
Gebouw BLDG A
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 1 Kantoor 514 m² Op de markt
Features
  • Valse plafond
  • Zonnewerend glas
  • Dubbele beglazing
  • Airconditioning
map

Bedrijfspanden in Leuven en omgeving

Leuven is een groeipool in het hart van Vlaanderen. Het is een van de belangrijkste winkelsteden en een toeristische trekpleister. Ook als kennisregio op vlak van gezondheidszorg, technologie en creativiteit gooit Leuven hoge ogen. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Leuven en andere regio’s in Vlaams-Brabant. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.