• Te Huur

PEGASUS PARK 5

Kantoor
1831 DIEGEM
Beschrijving

PEGASUS PARK is meer dan alleen maar kantoorruimte: het is a way of life!

 

In de drukte van ons dagelijks leven hebben een plek nodig waar we ons volledig kunnen concentreren op ons werk.

Zou het niet ideaal zijn als onze werkomgeving alle diensten en faciliteiten zou bieden die nodig zijn om de stress van het woon-werkverkeer en het jongleren met een druk leven weg te nemen? Een plek waar je deel uitmaakt van een innovatieve en levendige gemeenschap.

Het prachtige PEGASUS PARK is zo'n plek en biedt een verscheidenheid aan werkplekken, activiteiten en de mogelijkheid om kennis te delen met iedereen in het bedrijfsleven.

 

Pegasus Park is gelegen in Diegem, in het Central Business District of Brussels Airport, vlakbij de internationale luchthaven van Brussel, en is gemakkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of de fiets. Meerdere toegangswegen verbinden het park met de ring rond Brussel en met de belangrijkste snelwegen. Het station van Diegem is ter plaatse evenals tal van bushaltes. Onlangs is ook een hogesnelheidsfietspad aangelegd.

 

The Hive :

Restaurant The Hive serveert ontbijt en lunch en biedt ook een externe cateringservice met groepslunch.

 

Vergaderzalen : Regus & Spaces :

'S Werelds grootste leverancier van flexibele en kosteneffectieve werkplekken REGUS (SPACES) levert innovatieve producten en diensten en biedt kantoor - en conferentiefaciliteiten in het park aan.

 

Kantoren :

Wat u ook nodig heeft, wij hebben een oplossing en kunnen de kantoorruimte aanpassen aan uw noden. Laat het ons gewoon weten. Kantoorruimtes variëren van 520 m² tot 20.000 m².

 

Parking :

De meeste gebouwen hebben één parkeerplaats per 35 m² kantoorruimte. Voor evenementen kan een grote parkeerplaats voor 110 auto's worden gehuurd.

 

 

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw GEBOUW 5
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 2 Kantoor 783 m² On-market
Verdieping 1 Kantoor 568 m² On-market
Gelijkvloers Kantoor 530 m² On-market
Verdieping -1 Binnen parkings 1 pl On-market
Gelijkvloers Buiten parkings 1 pl On-market