• Te Huur

Ikaroslaan 18

Kantoor
1930 ZAVENTEM
Beschrijving

Technische kenmerken

gordijngevel in combinatie met metalen cassettes, modulatie 1,20 meter, opengaande ramen (één module op drie) in thermisch gelakt aluminium, half-reflecterend dubbel glas voorzien van een goede geluidsisolatie, prestigieuze inkomhal, akoestisch verlaagd plafond met ingebouwde lichtarmaturen (500 lux), vloerbekleding in antistatisch vasttapijt T4 en gepolijste betonvloer (polyvalente zone), centrale verwarming dmv convectoren voorzien van een doorlopende omkasting, ventilatie en koeling dmv top-cooling, periferische electrische plinten voorzien van drie compartimenten.

 

Toegankelijkheid: gemakkelijk bereikbaar via de Ring en de autosnelweg E40 Brussel-Luik (uitrit Nossegem/Sterrebeek) - bushalte op de Leuvensesteenweg voor het bedrijvencomplex

 

Externe autostaanplaatsen:

building B Ikaroslaan 14 (1) = 9 plaatsen

building C Ikaroslaan 18 (0) = 6 plaatsen

building C Ikaroslaan 18 (1) = 7 plaatsen

building C Ikaroslaan 18 (1) = 5 plaatsen

buildiing D Ikaroslaan 28 (0) = 2 plaatsen

building E Ikaroslaan 24 (0) = 11 plaatsen

building F Ikaroslaan 20 (0) = 6 plaatsen

building F Ikaroslaan 20 (1) = 6 plaatsen

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw nr 18
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 1 Kantoor 90 m² On-market
Gebouw nr 24
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 1 Kantoor 371 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Brussel en omgeving

Brussel geniet als hart van Europa een uitstekende reputatie in de bedrijfswereld. Onze hoofdstad is op globaal vlak centraal gelegen en erg toegankelijk. Er zijn dan ook veel internationale instellingen en multinationals gevestigd. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Brussel en omgeving. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.