• Te Huur

Noorderlaan 101

Kantoor
2030 ANTWERPEN 3
Beschrijving

De kantoren zijn uitermate geschikt voor no-nonsense bedrijven.  De gemeenschappelijke ruimtes zijn tot een minimum herleid.  

Zowel de kantoren als de gemeenschappelijke ruimten bieden alle nodige comfort om uw medewerkers en bezoekers te ontvangen.

Het gekleurde gebouw geldt bijna als "landmark" en is zeer herkenbaar.

 

De kantoren zijn uitgerust met verwarming, koeling en verluchting.

De algemene delen zijn comfortabel en modern ingericht.  Zij beschikken over modern sanitair per verdieping.

Er is een personenlift aanwezig.

 

Er is voldoende parking vooraan en rondom het gebouw aanwezig,  welk wordt afgesloten door middel van een slagboom systeem met code.  

 

Zeer vlot te bereiken via de Ring en de E19 (Antwerpen-Breda).  Voor uw bezoekers zijn het zeer eenvoudige GPS coördinaten.  De kantoren worden opgeleverd als nieuw geschilderde ruimten met standaard vast tapijt, verlaagd plafond en energiezuinige verlichting.

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw BUILDING 101
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 2 Kantoor 271 m² Op de markt
Verdieping 3 Kantoor 271 m² Op de markt
Gebouw BUILDING 109
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 3 Kantoor 180 m² Op de markt
Features
  • Toegangscontrole met badge
  • Parlofoon
  • Kabelkanalen
  • Airconditioning
  • Valse plafond
  • Lichtarmaturen
  • Afzonderlijk sanitair dames/heren
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.