• Te Huur
  • Te Koop

Frans Beirenslaan 25

Retail
2150 BORSBEEK (ANTW.)
Beschrijving

De Frans Beirenslaan maakt deel uit van de R11, de verbindingsweg tussen Wilrijk en Mortsel enerzijds en Wijnegem en Wommelgem anderzijds.Hier passeren dagelijks talloze voertuigen.Bovendien ligt de site op wandelafstand van het centrum van Borsbeek.

 

Borsbeek telt ± 11.000 inwoners en heeft een zeer sterke koopattractie (*) tot wel 3 keer het Vlaamse gemiddelde.(*) Koopattractie: de mate waarin inwoners van een andere gemeente bepaalde goederen aankopen in de desbetreffende gemeente.

 

Het handelspand is 537m² groot en heeft alle nuttige voorzieningen die noodzakelijk zijn voor de uitbating van een handelsactiviteit.

Totale oppervlakte perceel is 578m²

 

Vraagprijs 550.000 EUR exclusief Registratierechten en Notariskosten voor het gelijkvloers

Verwachte huurprijs: 46.800 EUR op jaarbasis

 

Het pand werd voorheen betrokken door Ixina maar is momenteel niet verhuurd.

Betreft uitsluitend gelijkvloers. verdiepingen niet inbegrepen in verkoop.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Retail 537 m² Op de markt
map

Bedrijfspanden in Antwerpen

Antwerpen is een bruisende stad met een rijke handelsgeschiedenis. Zo is de haven aan de Scheldebocht uitgegroeid tot de tweede grootste haven van Europa. Met het oog op de toekomst wordt massaal ingezet op duurzame chemie en innovatieve logistiek, maar ook de diensteneconomie floreert in Antwerpen. De stad is gekend voor zijn creatieve vibe én ze is betaalbaar in vergelijking met andere Europese zakensteden. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Antwerpen. Ook langs strategische toegangswegen van en naar de stad, zoals Herentals, Mechelen en Willebroek, hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.