• Te Huur

Vaartstraat 167

Kantoor
3000 LEUVEN
Beschrijving

Aan de zuidelijke stadsoever van de Vaartkom wordt de komende jaren de laatste industriële site in de stad, de voormalige Inbev-site, omgevormd tot een nieuwe stadswijk: 'DijleDelta'.

 Deze site zal de Leuvense binnenstad opnieuw met het water verbinden. Met het station van Leuven en de E314 vlakbij is deze locatie optimaal bereikbaar.

 

Het project wordt gemengd ontwikkeld als woon- en werkgebied met ruime parkeervoorzieningen, waarbij de uitstraling en kwaliteit van de gebouwen en omgeving op de eerste plaats komt.

De gehele ontwikkeling is voorzien van veel groen. Centraal werd het nieuwe Sluispark aangelegd. Dit alles zorgt voor een fantastische en inspirerende werkomgeving met allerhande faciliteiten binnen handbereik.

 

Gebouw Zeelandt bevindt zich vooraan in de Vaartstraat.

Dit gebouw werd gerenoveerd tot 1100 m² kantoorruimte. De kantoren zijn afgewerkt in "open-landscape".

Momenteel is er nog 1 ruimte van 150m² te huur onder ter beschikkingstelling (incl.alle kosten)  aan 200€ / werkplaats/ maand

 

Voor verdere informatie of een bezichtiging ter plaatse aarzel niet om contact op te nemen op het nummer 011 22 09 30.

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Verdieping 1 Kantoor 150 m² On-market
map

Bedrijfspanden in Leuven en omgeving

Leuven is een groeipool in het hart van Vlaanderen. Het is een van de belangrijkste winkelsteden en een toeristische trekpleister. Ook als kennisregio op vlak van gezondheidszorg, technologie en creativiteit gooit Leuven hoge ogen. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Leuven en andere regio’s in Vlaams-Brabant. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.