• Te Huur

Nieuwewandeling 62

Kantoor
9000 GENT
Beschrijving

Kantoren met industriële look beschikbaar in een gemengd project met o.a. ook woningen, appartementen en een publieke tuin van 2.000m².

 

Watt is een creatieve hub, een dynamische omgeving voor groeiende, vernieuwende ondernemingen op zoek naar kruisbestuiving tussen verschillende disciplines.

Oppervlaktes vanaf 85m² tot +/- 240m² per plateau of in combinatie met andere verdiepingen.

 

Er zijn verschillende vergaderzalen, gezamenlijke receptie, rooftop terrace, binnentuin, ontspanningsruimtes en ontmoetingsplekken.

 

De kantoren worden gehuurd inclusief verschillende diensten. Er is een basispakket (onthaal, wifi, vergaderzalen, schoonmaak, printer- en copy-lokaal, ...) dat kan aangevuld worden met extra services.

 

Watt (1,1ha) ligt in het centrum van Gent tussen de Nieuwewandeling en de Coupure en is door zijn ligging aan de binnenring R40 toch vlot bereikbaar, ook met het openbaar vervoer en de fiets.

Er zullen 75 parkeerplaatsen worden voorzien op de site en heel wat fietsenstallingen.

 

Lees meer
Lees minder
Units
Gebouw 1
Verdieping Type Oppervlakte Beschikbaarheid
Gelijkvloers Kantoor 135 m² Op de markt
Verdieping 2 Kantoor 143 m² Op de markt
Verdieping 3 Kantoor 112 m² Op de markt
map

Bedrijfspanden in Oost-Vlaanderen

Gent en omgeving is een knooppunt van water en wegen. Dankzij de positieve invloed van de Gentse zeehaven en de centrale ligging in West-Europa is de regio uitgegroeid tot een logistieke topregio. Ook de voortrekkersrol van Oost-Vlaanderen in nieuwe industrietakken zoals bio- en milieutechnologie, medische technologie en ICT zorgt ervoor dat de provincie een welvarende regio is. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Gent en omgeving. Ook in steden als Lokeren, Sint-Niklaas en Aalst hebben we een ruim en kwalitatief vastgoedaanbod. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.