• Te Huur

President Kennedypark 18

Kantoor
8500 KORTRIJK
Beschrijving

Dit alleenstaand kantoor, gelegen in het President Kennedypark, heeft een totale oppervlakte van 1.386m².

 

Het kantoor werd gebouwd in 1983 en volledig gerenoveerd in 2005. Er werd gekozen om met kwalitatieve en klassevolle producten te werken. In combinatie met de warme kleuren en het hout zorgt dit voor een schitterend kantoor op de beste locatie in Kortrijk.

 

Het gelijkvloers bestaat uit een ruime inkomhal met receptiebalie. Aan de rechterzijde zijn er 12 kantoren die allemaal ongeveer gelijk zijn qua indeling. De linkerzijde bestaat uit een ruime refter met industriële keuken. In het middenblok is er een technische ruimte, sanitair blok, kuislokaal, serverlokaal, kopieerlokaal en een archiefruimte.

 

De eerste verdieping heeft 13 kantoren die allemaal ongeveer gelijk zijn qua indeling. Daarnaast is er nog een dubbel directiebureel, grote vergaderruimte en een kleinere vergaderruimte. In het middenblok is er opnieuw een sanitair blok, technische ruimte, archieflokaal en een kleine kitchenette.

 

Alle kantoren zijn voorzien van tapijt, data- en kabelgoten, eikenhouten fineerdeuren, ingewerkte wandkasten, verlaagd plafond met lichtarmaturen, koeling en verwarming via koelplafond en radiatoren als bijverwarming.

 

De ruime parking is omgeven door groen (struiken, gras en vijver), waardoor ieder kantoor kan genieten van een mooi uitzicht.

Units
Building 1
Floor Type Oppervlakte Availability
Gelijkvloers Kantoor 693 m² On-market
Floor 1 Kantoor 693 m² On-market
map

Bedrijfspanden in West-Vlaanderen

West-Vlamingen zijn gekend als harde werkers. Ondernemerschap zit in hun DNA. De West-Vlaamse grond blijkt trouwens vruchtbaar, want bedrijfsinvesteringen stijgen jaar na jaar in de provincie. Vooral de industriële sector, de toerismebranche en socialprofitbedrijven doen het goed. Ontdek hier het beste aanbod kantoren, handelspanden, industriële gebouwen, magazijnen, loodsen en andere panden in Kortrijk, Brugge, de Kust en andere West-Vlaamse regio’s. Wij helpen u graag bij uw zoektocht.